0
dss 0
0 0Kr
Kundvagnen är tom
Straffkonstruktion upplevt i Argentina semifinaler
10 Jul

Straffkonstruktion upplevt i Argentina semifinaler

Även om det argentinska fotbollslandslaget lyckades besegra sina motståndare i Copa América-semifinalen drogs spelet fortfarande till en straffkonstruktion. Som kapten på Argentinas fotbollslandslag var Lionel Messi den första som gjorde ett straff för att uppmuntra sina lagkamrater. Från den första matchen i det argentinska fotbollslandslaget hade hela laget special billiga fotbollströjor för att komma ihåg Diego Maradona, och nu håller laget på att möta finalen.

Förra året vann NBA: s Los Angeles Lakers mästerskapet och laget uppnådde mästerskapet för Kobe Bean Bryant. Vann Argentinas fotbollslandslag också för Diego Maradona när han kom till Copa América? Argentinas fotbollslandslag besegrade sina motståndare i semifinalen, precis som de besegrade det nederländska fotbollslandslaget i semifinalen i 14FIFA-VM. Även om matcherna är olika internationella tävlingar är scenerna och resultaten för de två matcherna i Argentinas fotbollslandslag desamma.

Lionel Messi är en av de bästa representanterna för Argentina tröjor nr 10. Allt han vill är den nuvarande Copa América-mästaren. Argentinas fotbollslandslagsfans hoppas också att landslaget inte längre kommer att uppleva nederlaget i FIFA-VM-finalen, men att laget framgångsrikt kommer att vinna finalens slutprov. För bara i vinnande ögonblick belönas all landslags uthållighet och hårt arbete.

Topplista