0
dss 0
0 0Kr
Kundvagnen är tom
Manchester United meddelar officiellt att Jadon Sancho går med
02 Jul

Manchester United meddelar officiellt att Jadon Sancho går med

Premier League är där många professionella spelare vill bevisa sig, även Cristiano Ronaldo spelade en gång för Manchester United. I sommar gick Jadon Sancho från Borussia Dortmund officiellt till Manchester United och den efterlängtade överföringen tillkännagavs officiellt av klubben. Från och med då blir Jadon Sanchos gula billiga fotbollströjor röd och han tar farväl av Borussia Dortmund.

Borussia Dortmund är ett lag som har odlat framstående unga spelare. Många framstående unga spelare kommer från detta lag. Till och med FC Bayern München-anfallare Robert Lewandowski brukade spela för Borussia Dortmund. För Jadon Sancho är det bara en rättegång att vara i Borussia Dortmund. Hans ultimata dröm är att gå med i Manchester United. Premier League har alltid ansetts av alla vara en av de bästa ligorna i världen, med hård konkurrens och många starka lag som är mer utmanande för unga spelare.

Förra säsongens liga har avslutats vann Manchester United ligan andra plats. Och Manchester United vann inte UEFA Europa League eller UEFA Champions League, så det är viktigast att stärka lagets brott och försvar. Tillägget av Jadon Sancho förbättrar också lagets uppställning, och han kommer att få en ny start i Premier League med Manchester United tröjor.

 

Topplista