0
dss 0
0 0Kr
Kundvagnen är tom
Luis Suárez träffade sin tidigare lagkamrat i landslagsspelet
15 Oct

Luis Suárez träffade sin tidigare lagkamrat i landslagsspelet

En gång en av de bästa kombinationerna i Barcelonas laghistoria är de alla från Sydamerika. Efter att Luis Suárez i FIFA -VM -kvalet ledde Uruguays fotbollslandslag mot Argentinas fotbollslandslag mötte de Brasiliens fotbollslandslag i detta spel. Luis Suárez träffade Lionel Messi och Neymar i landslaget. De kommer alltid att vara en av de starkaste offensiva kombinationerna i Barcelonas fans.

Luis Suárez, Lionel Messi och Neymar, deras tidigare billiga fotbollströjor nummer var 9, 10 respektive 11, och deras offensiva kombination med tre personer hjälpte Barcelona att vinna de fem kronans utmärkelser 2015. De gjorde 122 mål den säsongen, slog rekordet på 118 mål gjorda av Real Madrids offensiva trio. Real Madrids offensiva trio vid den tiden var Cristiano Ronaldo, Karim Benzema och Gonzalo Higuaín, och de kunde inte stoppa Barcelonas offensiva kombination.

Eftersom Neymar lämnade Barcelona för att ansluta sig till Paris Saint-Germain, upplöstes denna superkombination. Förra året fick Luis Suárez sparken av Barcelona för att gå med i Atlético de Madrid. Under lågsäsongen i år lämnade Lionel Messi också Barcelona för att ansluta sig till Paris Saint-Germain.FC Barcelona tröjor har en unik betydelse för var och en av dem, men nu är deras återförening i landslagsspelet. Deras vänskap var inte obekant på grund av separationen, utan fördjupade deras vänskap med varandra. Om Luis Suárez också kommer till Paris Saint-Germain, kommer fansen att kunna se MSN-kombinationen igen.

 

Topplista