0
dss 0
0 0Kr
Kundvagnen är tom
Lionel Messi svarar på fans gillar med sina handlingar
15 Jul

Lionel Messi svarar på fans gillar med sina handlingar

Som huvudspelare för Argentinas fotbollslandslag och FC Barcelona, Lionel Messi, gillas han av många fans. Lionel Messi lockar fansens kärlek inte bara i sin enastående prestation på planen utan också i sina känslor gentemot fansen. Förmodligen har inga fans räknat hur många billiga fotbollströjor Lionel Messi har gett bort i sin karriär, men fansen och spelarna som får det är glada.

Nyligen dök ett 100 år gammalt fan av Lionel Messi upp på sociala plattformar. Han använde sin anteckningsbok för att spela in Lionel Messis mål i varje spel. Till och med Lionel Messi sade att han själv inte hade räknat och registrerat mål efter att ha sett denna händelse. Lionel Messi uppmärksammade inte bara den gamla mannen utan uttryckte också personligen sin tacksamhet med den gamle mannen efter Copa America. Det hundra år gamla fansen sa att han skulle följa Lionel Messi till slutet. Fläktarnas kärlek och uthållighet rörde verkligen alla.

Hundraårsfans har också sett många framstående spelare i fotboll, men han gillar fortfarande Lionel Messi. Till och med hans barnbarn är en Lionel Messi-fan som han. Detta är arvet och tron hos den äldre generationen fans. Oavsett om Lionel Messi är i FC Barcelona eller Argentinas fotbollslandslag, inspirerar Messi tröjor alltid många fans. Slutligen, grattis till Lionel Messi för att du vann Copa América-mästerskapet!

 

Topplista