0
dss 0
0 0Kr
Kundvagnen är tom
Joachim Löw avslutade sin tränarkarriär i Tyskland
30 Jun

Joachim Löw avslutade sin tränarkarriär i Tyskland

Den sista matchen i UEFA European Football Championship knockout-rundan bestämde det sista laget som gick vidare till kvartfinalen. Tysklands fotbollslandslag förlorade mot Englands herrlandslag i fotboll 0-2, och laget mötte eliminering. Huvudtränaren för Tysklands fotbollslandslag Joachim Löw sa en gång att slutet på detta UEFA-EM i fotboll kommer att avsluta sin karriär som tränare för landslaget.

Vad otaliga landslagsfans inte förväntade sig var att Tysklands fotbollslandslag avslutade resan till UEFA European Football Championship. Den lilla flickan som kramade Euro 2020 Tyskland tröjor grät sorgligt på platsen. Hon förstod resultatet av spelet och sorgsen hos fansen runt omkring sig. Huvudtränare Joachim Löw kommer också att säga adjö till landslaget efter matchen. Det tyska fotbollslandslaget förlorade för sin instabila prestation i det här spelet. De tappade stabiliteten i landslagets viktigaste inslag.

Sedan Joachim Löw officiellt blev huvudtränare för Tysklands fotbollslandslag 2006 är det mest framgångsrika att han ledde laget för att vinna FIFA-VM 2014. Men då fick landslagets rekord Joachim Löw lida av allas kontroverser, och han fick inte bra resultat under den sista coachningsperioden. Den välbekanta billiga fotbollströjor, allt som var bekant, startade om när Joachim Löw lämnade.

Topplista