0
dss 0
0 0Kr
Kundvagnen är tom
Fans använder hela livet för att älska ett lag
05 Jul

Fans använder hela livet för att älska ett lag

Om fans i en liga som samma lag är det landslaget. Denna typ av lag är inte bara för att tävla om seger utan också för att sträva efter ära för landet. Fans har ägnat sina liv åt att älska ett lag, och de gillar också lagets billiga fotbollströjor. Fans är inte rädda för spelets avstånd, bara för att följa laget för att se spelet.

När Englands fotbollslandslag besegrade Ukrainas fotbollslandslag 4-0 såg publiken resultatet av landslagets uppflyttning till semifinalen. Harry Edward Kane, vinnare av Premier League Ballon d'Or, dök upp i landslagsspelet. Harry Edward Kane hade kaptenens armband på sin Euro 2020 England tröjor, och han återfick gradvis sitt brott och gjorde två mål. Publiken var glad, upphetsad och jublade. England fotbollslandslaget återvände till UEFA European Football Championship semifinal efter 25 år.

Fläktarnas kärlek är så ren. De har lärt sig att acceptera lagets seger, misslyckande, ära och skam, och de bär resultatet av allt precis som laget. Finalerna i detta UEFA-EM i fotboll kommer att hållas i semifinalen, de är Italiens fotbollslandslag, Spaniens fotbollslandslag, Danmarks fotbollslandslag, Englands fotbollslandslag. UEFA Champions League-mästare tillhör redan Premier League, kommer UEFA-mästare i fotboll också att tillhöra Englands fotbollslandslag?

 

Topplista