0
dss 0
0 0Kr
Kundvagnen är tom
Englands misslyckande lämnar landet utanför semestern
12 Jul

Englands misslyckande lämnar landet utanför semestern

Englands fotbollslandslag besegrade Danmarks fotbollslandslag 2-1 i UEFA European Football Championship semifinal, och de lyckades framgångsrikt till finalen. Resultatet av spelet fick otaliga Englands fotbollslandslagsfans att fira och heja. Efter matchen gav Mason Mount sin billiga fotbollströjor till den lilla flickan i publiken. Men idag led Englands fotbollslandslag ett nederlag och de missade UEFA European Football Championship i år.

Inte bara stod Englands fotbollslandslagsfans inför resultatet av andra plats, de missade också chansen att njuta av nationaldagen. Innan finalen startade var Englands fotbollslandslagsfans ivriga efter en nationell helgdag nästa dag när laget vann. Men resultatet var så hänsynslöst, så att spelarna och fansen av Englands fotbollslandslag blev hjärtslagna och grät. Scenen efter live-spelet bekräftade en mening, bara att vinna är den största vinnaren. För det ögonblick som det italienska fotbollslandslaget vann mästerskapet var de i fokus för allas uppmärksamhet.

Efter matchen kommer fans som bär Euro 2020 England tröjor fortsätta att arbeta med ett tungt hjärta och fortsätta sitt vanliga liv. Faktum är att Englands fotbollslandslag som slutade tvåa har varit mycket framgångsrikt. När allt kommer omkring har de besegrat 22 deltagande landslag för att gå vidare till finalen. Nederlaget i finalen kan inte förneka framstegen för Englands fotbollslandslag. Alla ser fram emot sina prestationer i FIFA World Cup nästa år.

Topplista