0
dss 0
0 0Kr
Kundvagnen är tom
Ángel Di María är Argentinas ängel
20 Jul

Ángel Di María är Argentinas ängel

Av de tio landslag som deltog i Copa América-tävlingen i år vann Argentinas fotbollslandslag. I finalen slog Argentinas fotbollslandslag 1-0. Laget vann med ett mål från Ángel Di María. Även om Lionel Messi har fått allas uppmärksamhet är Ángel Di Marias bidrag också lovvärt.

I år hjälpte Ángel Di Marias mål Argentinas fotbollslandslag att vinna Copa América-mästerskapet. Hans mål för 13 år sedan hjälpte landslaget att vinna guldmedaljen i fotboll för män. Vare sig det är i Paris Saint-Germain eller Argentinas fotbollslandslag är Ángel Di María en utmärkt mittfältare i billiga fotbollströjor nr 11. Även om han presterar bra i spelet är fansens uppmärksamhet inte på honom. Argentina-fotbollslandslaget har Lionel Messi och Sergio Agüero, Paris Saint-Germain har Kylian Mbappé och Neymar. Ángel Di Marias prestanda täcks alltid av lagets stjärnor, men hans prestation har varit mycket stabil.

I år vann Ángel Di María mästerskapet med det argentinska fotbollslandslaget, vilket kompenserar för att jag inte har vunnit ligan. Det är sant att Paris Saint-Germain inte vann ligatiteln förra säsongen och inte heller vann UEFA Champions League. Landslagsspelet har avslutats och Ángel Di María tog av sig sin Argentina tröjor och återförenades med sin familj. I slutändan fick fansen veta att Ángel Di María hade avslutat finalen med en skada och hoppades att ängeln i Argentinas fotbollslandslag skulle återhämta sig snart.

Topplista